Bemutatkozás

Néhány évvel ezelőtt, amikor férjem azzal jött haza hogy beiratkozott egy angol brainturbo tanfolyamra, bevallom felesleges pénzkidobásnak tartottam.

Remek, most legalább fejleszti az Acitvity képességét, és nemcsak kézzel, de lábbal is tud majd magyarázni a nyaralások alatt – gondoltam. De hamar rácáfolt. Érezhette tamáskodásom, mert bizony két kurzust elvégzett, és bár a mai napig azt hajtogatja, hogy nem tud angolul, amikor külföldön jártunk ő volt a Valaki Aki Tud Beszélni Angolul.

Azt azonban egyetlen rendes asszony sem hagyhatja, hogy az ura csak úgy „elhúzzon” mellette, ezért én is rászántam magam egy brainturbo kurzusra. Ebből kettő lett, majd egy elhatározás a nyelvvizsgára. (Ez még a jövő titka, de mindenképpen bejelentem ha sikerül.)

Valamint egy olyan hely megálmodására, ahol önbizalmat tudok adni olyan embereknek, akik hasonlóan hozzám elhitték, hogy képtelenek megtanulni egy idegen nyelvet még életük során.

Erre szeretnék rácáfolni, és várok mindenkit, aki szeretne egy fantasztikus módon, könnyen, gyorsan, pihenve (ez is nagyon tetszik benne!) angol, német vagy spanyol nyelven tanulni, és 3 hónapon belül 1000-1500 szó elsajátítása után magabiztosan beszélni a választott nyelven.

Szeretettel látunk minden érdeklődőt ingyenes próbaóránkon, keressetek bennünket elérhetőségeinken!

Üdvözlünk a Brainturbo Dél-Pest honlapján!

Mocsonoky Andrea

Élvezetes nyelvtanulást kívánok!
Mocsonoky Andrea