Brainturbo módszer

A Brainturboval magolás, számonkérés, illetve stressz nélkül is siker és élmény a nyelvtanulás. Egyetlen feladata van a hallgatónak, hogy az adott tananyagot hallgassa otthon, gépkocsiban, munka vagy éppen házimunka végzése közben.

A módszer egy forradalmian új, szabadalmaztatott eljárás, ugyancsak szabadalmaztatott csúcstechnológiás személyfejlesztő berendezéssel. A Brainturbo nyelvtanítási módszerben labor órák és tanári órák (tulajdonképp magánórák) váltják egymást és 3 hónap alatt használható nyelvtudásra tehetsz szert!

Az ingyenes bemutató és szintfelmérő óra után a hallgató felváltva gépi és tanári órákon vesz részt, mely órák csak együtt teljesek és hasznosak. A gépi óra során a szabadalmaztatott rendszer mindkét agyféltek együttes munkáját felhasználva juttatja el a tananyagot (képben és hangban) a hallgató hosszú távú memóriájába. Az ezt követő tanári óra feladata, hogy ezt a „megtanult” anyagot előhozza a tudatos szintre és a mindennapi életben használható tudássá alakítsa. Ezeknek az óráknak eredményeképpen heti 2 gépi és 2 tanári órával, a hallgató egy 40 órás tanfolyamot kevesebb, mint 3 hónap alatt elvégezhet.

Brainturbo módszer
Tanulás a Brainturbo módszerével

Egyéni és kiscsoportos óráink mindig a hallgató tudásszintjéhez és időbeosztásához igazodik, figyelembe véve a tanuló saját tempóját.

Kinek ajánljuk?

  • Aki már feladta a reményt, hogy valaha megtanul egy idegen nyelvet.
  • Akinek kevés a nyelvtanulásra fordítható ideje.
  • Aki szereti felhasználni a modern technikát céljának elérésében.
  • Aki szeret gyorsan sikert elérni a tanulmányai során.
  • Aki szeretne megtanulni angol, német vagy spanyol nyelven.